Koalicija za ravnopravnost KORAK: Trening – seminar u Bujanovcu

pres centar bujanovac

Koalicija za ravnopravnost KORAK nastavlja aktivnosti na umrežavanju civilnog društva u promovisanju ravnopravnosti i tolerancije i suzbijanju diskriminacije u Srbiji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Nakon predstavljanja aktivnosti početkom 2013. godine širom Srbije, Crne Gore i Kosova, KORAK organizuje u Bujanovcu dvodnevni trening – seminar za aktiviste i aktivistkinje uključene u rad civilnog sektora i one koji žele da se uključe u aktivizam za zaštitu ljudskih prava i promovisanje tolerancije i ravnopravnosti.

Trening ćemo održati u prostorijama Press centra Bujanovac (u zgradi Opštine) u utorak 9. i sredu 10. jula 2013.

Nakon treninga će aktivisti i aktivistkinje posedovati dodatna znanja o pravnom okviru, statistici i odgovoru pravosuđa u oblasti zaštite od diskriminacije i ostvarivanju osnovnih ljudskih prava u Srbiji, posebno sa aspekta ravnopravnosti polova i suzbijanja diskriminacije seksualnih manjina.

U prilogu ćete pronaći pozivno pismo za ovaj događaj, agendu i prezentaciju aktivnosti koalicije KORAK u 2013. i 2014. godini.

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete putem e-maila na korak@yucom.org.rs do ponedeljka 8. jula.

Pitanja i info na 011/ 334 42 35.

Molimo Vas da ovaj poziv prosledite mladim ljudima iz Bujanovca, Vranja i okoline koji žele da se uključe u aktivizam za promociju ravnopravnosti i tolerancije i zaštitu ljudskih prava.

Srdačan pozdrav i vidimo se na treningu,

Koalicija za ravnopravnost KORAK

Preuzmite Prezentaciju
Preuzmite Pozivno pismo sa agendom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>