Koalicija za ravnopravnost KORAK je postala brojnija za dve organizacije

Picture1-1024x768

Koalicija za ravnopravnost KORAK je 21.05.2015.godine postala brojnija za dve organizacije koje dele vrednosti Koalicije. Koalicija sada broji 12 organizacija koje deluju na području 5 zemalja, proširuje svoje područje delovanja i postaje sve više aktivnija u aktivnostima promovisanja i zaštite ljudskih prava.

Asocijacija Duga je osnovаnа u junu 2004 godine, a preregistrovаna u sklаdu sа novim zаkonom o udruženjimа grаđаnа/ki u novembru 2009 godine. Osnovаle su je LGBT osobe sа ciljem rаdа nа unаpređenju kvаlitetа životа ove populаcije. Posle 5 godinа rаdа i uvećаnjem kаpаcitetа, utvrđeno je da se delovаti nа mnogo širem polju, pа su prilikom preregistrаcije osnovni cilj i specifični ciljevi prošireni.

Asocijacija Duga logo VEKTORSKI

Misija Centra za postkonfliktna istraživanja je njegovanje okruženja održivog mira i olakšanje obnove međuetničkih odnosa u Bosni i Hercegovini i na Balkanu koristeći kreativne multimedijalne projekte i programe koji pomažu osnaživanju tolerancije, moralne hrabrosti, međusobnog razumijevanja i pozitivne promjene.

PCRC bos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>