KORAK: trening-seminar u Novom Sadu

1373882675_s_korak

Koalicija za ravnopravnost KORAK nastavlja aktivnosti na umrežavanju civilnog društva u promovisanju ravnopravnosti i tolerancije i suzbijanju diskriminacije u Srbiji, Crnoj Gori i na Kosovu.
Nakon predstavljanja aktivnosti početkom 2013. godine širom Srbije, Crne Gore i Kosova, KORAK organizuje u Novom Sadu trening – seminar za aktiviste i aktivistkinje uključene u rad civilnog sektora i one koji žele da se uključe u aktivizam za zaštitu ljudskih prava i promovisanje tolerancije i ravnopravnosti.

Trening ćemo održati u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine (ul. Zmaj Jovina 3/1), u četvrtak 18. jula 2013. godine.
Nakon treninga će aktivisti i aktivistkinje posedovati dodatna znanja o pravnom okviru, statistici i odgovoru pravosuđa u oblasti zaštite od diskriminacije i ostvarivanju osnovnih ljudskih prava u Srbiji, posebno sa aspekta ravnopravnosti polova i suzbijanja diskriminacije seksualnih manjina.

U prilogu ćete pronaći pozivno pismo sa agendom za ovaj događaj.
Molimo Vas da ovaj poziv prosledite mladim ljudima iz Novog Sada koji žele da se uključe u aktivizam za promociju ravnopravnosti i tolerancije i zaštitu ljudskih prava.

Srdačan pozdrav i vidimo se na treningu,
Koalicija za ravnopravnost KORAK

Pozivno pismo sa agendom

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>