Regionalni sastanak KORAK-a

Microsoft Word - Saopstenje Korak - Odrzana Parada ponosa u Crno

Poštovana/i,

Koalicija za Ravnopravnost – KORAK Vas poziva na regionalni sastanak u petak 27. septembra 2013. godine u hotelu Moskva u Beogradu u 12h. Na sastanku će biti oformljena regionalna mreža Judicial Monitoring Network koju će činiti organizacije civilnog društva, zainteresovani pojedinci i mediji iz Srbije, Kosova i Crne Gore, čiji će cilj biti praćenje rada državnih organa, a naročito pravosuđa u slučajevima diskriminacije u sve tri zemlje.

Pozivamo Vas da prisustvujete regionalnom sastanku u Beogradu i svojim učešćem doprinesete osnivanju Judicial Monitoring Network.

U prilogu se nalazi pozivno pismo i nacrt agende. Očekujemo da će jedan od govornika biti predstavnik Delegacije EU. Takođe očekujemo da će biti prisutni i predstavnici državnih organa i medija.

Koalicija KORAK ovu priliku koristi i da Vas pozove da zajedno uzmemo učešće u Paradi ponosa koja će se održati 28. septembra 2013. u Beogradu i time podržimo višegodišnje napore građana i nevladinih organizacija u ostvarivanju prava na slobodu okupljanja.

Poziv je otvoren za OCD, zainteresovane pojedince i predstavnike medija iz Srbije, Crne Gore i Kosova. Ukoliko ste zainteresovani za učešće, Vaše podatke (ime i prezime, organizacija i funkcija) možete poslati na korak@yucom.org.rs najkasnije do 25. septembra 2013, a sve dodatne informacije možete dobiti na +381113344425.

Smeštaj učesnicima iz Srbije nije obezbeđen, ali će putni troškovi biti refundirani. Broj učesnika iz Srbije je ograničen na 20.

KORAK Pozivno pismo i nacrt agende regionalni sastanak 27.09

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>